sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Kypärän alle

Malli: Vauvanmyssy // Lanka: Lang Yarns Seta Tweed, 1 kerä // Puikot: 4 mm

Long time ja niin edelleen. Vauva täyttää huomenna neljä viikkoa, on saanut uuden – ja sopivan – villatakin lilliputtikokoisen tilalle ja puklannut sen päälle. Ohje on pukineen pesua ja kuvaa vaille valmis.

Kuukauteen on kuulunut vauvanhoidon ohella myös neulomista, ei erityisen eksessiivisessä mittakaavassa, mutta olen paitsi aloittanut pellavapaitaa (ja purkanut sen kainaloiden alta alkutekijöihinsä), puuvillapaitaa ja kahta huivia myös tikuttanut kuusivuotiaan pyöräilykypärän alle myssyn. Se kysyi kerän Langin Seta Tweediä ja neljä jaksoa Newsweekiä.

Kyllä nyt kelpaa sutkuttaa.

P.S. Tein tämän myssyn 32 silmukalla, ja siitä tuli juuri hyvä kuusivuotiaan päähän.

6 kommenttia:

 1. Sydämelliset onnittelut myös isosiskolle<3. Laitetaankos mekkoa vai pöksyjä tulemaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isosisko kiittää. :-) Pikkutyttö sieltä tulla tupsahti, alkaa jo näyttää kovasti siskoltaan.

   Poista
 2. Just kun tänään ajattelin, että haluaisin harmaasta Seta Tweedistä lacy baktuksen, niin eikö sulla ollu täällä värinäyte. Oisko vähän ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuossahan se komeilee, harmaana. :-) Ja kyllä, se on justiinsa oiva harmaa. Tuohon kun vielä ymppäisi sinapinkeltaista, niin saisi aika kivan raitajutskankin!

   Poista
 3. Onpa kiva myssykkä! Pipo ja kypärä onkin aikas haasteellinen yhdistelmä, mutta tuo myssy ei takuulla purista tai jää ikävästi ruttuun, saati valu silmille kypärän alta. Jokos apupyörät lähti? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä on myssykkä, kyllä! Ja voi hitsit, että tuota on hyvä neuloa, siis Seta Tweediä. Pakko suunnitella siitä jokin isompikin projekti. Vaikkapa huivi. :D Apupyörät lähtivät, mutta toistaiseksi meno on potkuttelua. Getting there.

   Poista