sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Liian paljon lankoja, liian vähän aikaa

En aio listata tähän kaikkia keskeneräisiä töitäni, mutta kerrottakoon jotakin niistä, jotka tahtoisin valmiiksi ja heti. Toiveajattelua toki, sillä silmukoideni määrä korreloi kolmekuisen päivärytmin kera: on päiviä, jolloin ehdin neuloa, jos jaksan sinnitellä hereillä (kuten nyt, kun kello kumauttaa kohta puoli kolmen merkiksi – yöllä), mutta suurimmaksi osaksi teen silmukan silloin, toisen tällöin. Eivätkä hommat edisty.

Tai ehkäpä ne edistyisivät, jos en kaiken aikaa aloittaisi jotakin uutta. Mutta minkäpä teet, jos kauppaan saapuu lankoja, joita et ole aiemmin koettanut! Tästä johtuen aloitin eilen pellavapaitaa Quince and Co:n Kestrelistä, mikä taasen hidastuttaa Vectoriani eikä ole erityisen suopea Curvy Moonillekaan – josta sentään sain napattua kuvan. Isagerin Merilin, muuten, on yksi suosikeistani, eikä suotta: merinovillan ja pellavan yhdistelmässä on kaikki kohdillaan. Haluaisin viimeistellä myös kaksi (!) Casco Bay Cardiani ja pykäistä hihat Gathering Stripes -paidalleni, joka on odottanut niitä jo puolisen vuotta. Ja Perkins Coven tahtoisin puikoilleni ja sen Sparrow'sta tehdyn topin uudesta Knitscenestä.

Ymmärrättehän? ;-)

25 kommenttia:

  1. Ymmärretään. Todellakin. :-) Mä odotan ensi viikkoa innolla, kun Teini lähtee riparille niin me syödään viikko samaa ruokaa ja mä vaan neulon... :D Sparrowt nimittäin huutavat jo mun nimeäni tuolta kopasta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa täyden kympin suunnitelmalta, Krisse! Saanko jo alkaa toivoa, että nuo omatkin olisivat pikapuoliin teini-iässä? ;-)

      Poista
  2. YMMÄRRÄMME. Mutta kiitos linkeistä, kiitos, on ihana katsella, mitä kaikkea muut tekevät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helpottaa, kun ympäriltä löytyy samaa tautia potevia ihmisiä. :D Mitä sun puikoiltasi löytyy tällä hetkellä, Liina?

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Siina, miten tämä ei yllätä meikäläistä laisinkaan...? :D

      Poista
  4. Jesh, oi, kuinka hyvin ymmärräkin :) Samaten muuten lankakorini, joka natisee liitoksistaan. Olen taipuvainen uskomaan, että se on jopa jollain tavoin noiduttu - "lankakori joka ei ikinä tyhjene". :) Kuulen innolla kommenttejasi Kestrelista, tuo samainen paita on haaveissa Kestrelistä, samaten neuletakki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kestrel on ihanaa, kuinkas muuten! ;-) Siinä on paljon samaa kuin Langin Linossa, mutta se ei ole aivan niin lituskaista. Neulomiskokemus on koukuttava: hommaa on aivan mahdoton lopettaa. Tikutin oman paitani vartalo-osan parissa päivässä, vaikka ne neulontahetket ovat kortilla. Tänään jos pääsisi hihojen kimppuun. Suosittelen siis!

      Poista
    2. Kiitos Jonna, onpas hyvä tietää. Varmaan otan suosituksesta vaarin, pebblen sävyä olen käynyt ihailemassa valmistajan sivuilla jo moneen otteeseen :-)

      Poista
  5. Voi, ymmärrän liiankin hyvin... En edes uskalla laskea keskeneräisten neulomusteni määrää, enkä ehkä tähän hätään edes löytäisi (saati muistaisi) niitä kaikkia... ja Handmade Berlinistä tuli taas hankittua muutama pikku houkutus...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietinkin juuri tänään, että mahdoitkohan käydä Handmadessa ja että joko olet kotiutunut. Nähdäänkö lauantaina?

      Poista
    2. Tänään (tai siis maanantaina) kotiuduttiin. Mahtava reissu. Saatan joutua piipahtamaan Kerässä jo heti huomenna, sillä Merilinit houkuttavat, samoin uusi kassi, ja takuulla puotiin on ilmaantunut paljon muitakin houkutuksia... :)
      Mutta launataina ainakin nähdään, takuulla!

      Poista
    3. Saattaa olla, että näemme jo huomenissa, jos sattuvat aikataulut yksiin. Menen jossain välissä ainakin käväisemään, mutta lauantaina sitten koko päivän. :-)

      Poista
  6. Keskeneräisiä on aivan liian paljon. Ja mitäntapahtuukaan kun hesalainen pääsee elokuun alussa ekaa kertaa Kerään. Iik ja apua :)
    Tiina

    VastaaPoista
  7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  8. Ymmärrän. Tiedän tunteen, HUH! :D Mulla alkaa olla nykyään sama sääntö Kerän ja Ravelryn kanssa kuin kirjastonkin: välttele, koska sorrut kuitenkin luulemaan ajankäytöstäsi liikoja. Mutta kerrankin, kerrankin joku mun työ etenee ihan oikeasti (olen siis käynyt liian monta kertaa Pohjanmaalla kesän aikana ja ne sun sarjasuositukset olivat HYVIÄ!!): Vectorissa tokavipa raita :) Tuun esittelemään, ehkä lauantaina.

    VastaaPoista
  9. Suosittelinhan mä teille The Killingiä? Jos en, niin katsokaa, oi katsokaa. Neljäs ja viimeinen kausi pärähtää Netflixiin elokuun ensimmäinen. Mun Vectorista puuttuu vielä kolme raitaa. Hitsit, en taida ehtiä sen kanssa lauantaiksi, mutta tule sä näyttämään omasi. Mä sain juuri yhden paidan valmiiksi, wuhuu! :D

    VastaaPoista