maanantai 4. elokuuta 2014

Kovan onnen Vector

Malli: Vector // Lanka: Isager Viscolin (5 väriä, 1 kerä kutakin) // Puikot: 3,5 mm (muistaakseni...)

Vector valmistui tovi takaperin, ei aivan MM-kisojen kuluessa, mutta melkeinpä – kassivarkaudesta ja Pyynikin pusikoissa vietetystä vuorokaudesta huolimatta. Tuolla se oli kuukauden päivät, jonkin kassin pohjilla, odotteli sitä puuhista pitkäveteisintä eli pingottamista. Nuppineulasin huivin toissailtana petauspatjan alle ja annoin olla tähän aamuun asti. Että on sileä!

Vector on hieno, pituuttakin piisaa summamutikassa arvioiden kolme metriä, enempikin. Viskoosia ja pellavaa sekoittava Isager Viscolin ansaitsee kunniamaininnan ja pyhän lupauksen siitä, että pääsee vielä monasti puikoilleni. Seuraavaksi voisi olla jonkin paidan paikka.

Neulovat ystäväni, saitteko te Vectorinne valmiiksi? Olisipa huiman hienoa nähdä ja jakaa kuvia niistä! Voitte postittaa niitä halutessanne osoitteella info (at) kera.fi.

8 kommenttia:

 1. On se kyllä kaunis! Hienot on värit!

  Itsekin ilmoittauduin mukaan kokoomateokseen seuraavalla Vectorilla: http://kutimointia.blogspot.fi/2014/08/kiitos-mm-kisat-2014-2014.html
  Kiva oli tehdä, kiitos haasteesta!

  VastaaPoista
 2. Ihanat värisävyt olet kyllä osannut huiviisi valita! :) Pitää varmaan itsekkin yrittää suomentaa tuota ohjetta... Harmi kun taitaa löytyä vain englanniksi, kun ei tuo ohjeiden kääntäminen oikein suju.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Oona! Suosittelen ilman muuta tuota ohjetta, siinä kun ei ole kuin aina oikein -neuletta ja peruskavennuksia ja lisäyksiä. Onnistut varmasti suomentamaan sen ongelmitta vaikkapa tällä Ullan sanakirjalla: http://www.ullaneule.net/ullakko/englanti.html Ja jos tulee tenkkapoo, niin autan mieluusti. :-)

   Poista
 3. Kyllä on ollut kovaonninen Vectori, mut kyl se on niin upeeki! Sulla oli neulekerhossa niin 11/10 tyyli huivin kaa muutenki, et oksat pois!

  VastaaPoista
 4. On se vaan niin hieno! Muutama työ olisi jonossa ennen kuin saan oman Vectorini edes puikoille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vector on oiva työmatkavälipala: heleppo ja kevyt! Ne pari isompaa sitten siellä sohvalla. ;-)

   Poista