maanantai 20. lokakuuta 2014

Greyn anatomian aikana...


Malli: Jolyon Cardigan // Lanka: Debbie Bliss Paloma, 1 vyyhti väriä charcoal, ja Debbie Bliss Paloma Tweed, 1 vyyhti väriä Taupe // Puikot: 9 mm

... ehtii neuloa puolivuotiaalle takin – tai saattoi siinä vähän Perillisiäkin mennä. Televisiosarjaviitteideni takia voisi kai kuvitella, että katselen Saloraa kaiken aikaa, mutta totta puhuen en ehdi, paitsi joinakin aamuina Muumeja, sunnuntaisin vähän Serie A:ta ja La Ligaa.

Onneksi on Yle Areena. Ja Netflix ja jotkin muut. Kun vuorokausi vaihtuu toiseksi ja työt saavat taas odottaa seuraavaa aamua, on neulomisen ja televisiosarjan aika. Tämä harmaa Jolyon Cardigan syntyi yhden toisen harmaan aikana. Silmukat syntyivät siinä sivussa, kun katselin seattlelaissairaalan (lue: Alex Karevin) edesottamuksia.

Paloma taipui muuten mahtavasti myös vauvannutuksi. Paksut langat eivät ole aina omiaan ihmisistä pienimmille, mutta Paloma tekee poikkeuksen: se ei kaapelikierteisenä, onttona lankana paina juuri mitään, ei kasvata kääpiökokoisesta Michelin-ukkoa eikä kutita. Eikä kysy hermoja edes sellaiselta äidiltä, joka heräsi eräänä lokakuisena aamuna, auton jäistä tuulilasia raaputellessaan, ajatukseen, että vauva on vailla villatakkia. Eipä ole enää.

Suosittelen suurella lämmöllä, oletan, että käppänä on samaa mieltä. Ainakin hän hipelsi takkia siihen malliin, tunki toki suuhunsakin.

20 kommenttia:

 1. Onpa ihana, takki myös! :) Ja kivasti Paloma taipuu myös takiksi. Jäin kans ihan koukkuun Greyn anatomiaan ja harmittaa suunnattomasti, kun jäikin ohjelmistosta pois (tauolle?). Uutta kautta odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en aluksi, siis vuosia ja vuosia sitten, lämmennyt Greyn anatomialle, mutta sitten ostin ajankulukseni muutaman kauden dvd:einä ja jäin totaalisesti koukkuun. Uusi kausi alkoi Jenkkilässä juuri. :-)

   Poista
 2. Samaa mieltä, et niin loistolanka lapsena paksumpaan takkiin, ko Paloma on höyhenenkevyttä! Tosi ihana, värit on kans mahtavat. Täytyy sanoa, et tämä ystävä on jo selkeesti oppinut samanlaisen poseilmeen ko isosiskonsa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah, ei ehkä ihan yhtä fierce vielä, mutta getting there. ;-)

   Poista
 3. Oi, mitkä kuvat, miten ihana vaavi! Ja onhan takkikin soma. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvat ovat vähän puuroa, kun kuvasin hätäisesti, mutta kyllä niistä selvän saa. Takista tuli kyllä hyvä, vauvasta samaten. :D

   Poista
 4. Suloinen vaavi ja nätti takki :)

  VastaaPoista
 5. Juuri ratkesi pienimmäisen kummitytön joululahjaneule! Tattista vaan kaima!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, hyvä! Tämä on kyllä aika passeli lahjaideakin!

   Poista
 6. Voi tuota katsetta, se tulee suoraan silmiin♥

  VastaaPoista
 7. Ihanaa, kaikki! Nimim. Downton Abbey, Grey, Modern famiky ja noin viisi keskeneräistä neuletta

  VastaaPoista
 8. Heti piti googlettaa että onko grayn anatomiasta alkanut uusi kausi huomaamatta. Se on kai paras sarja ikinä.
  Suloinen villatakki ja suloinen vauva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllähän sitä on jo muutama uusi jakso tullut. Tänään taas! :-)

   Poista