torstai 20. helmikuuta 2014

Junasukat kanssamatkustajalleni

Malli: Junasukat // Lanka: Madelinetosh Tosh Sport (väri: paper) ja Lang Yarns Fantomas // Puikot: 3 mm

Yksinyrittäjän allakasta puuttuvat lomat, äitiyssellaisetkin. Jos kanssamatkaajani pitäytyy ensimmäiseni tahdissa, hän pullahtaa arkeemme ja juhlaamme reilun parin viikon päästä. En ole valmistautunut asiaan vielä mitenkään. Vaatteet, turvakaukalot, pinnasängyt ja muut odottelevat yhä kaupassa. Mutta sukat tein, elämäni ensimmäiset junasukat. Ja teinhän minä piponkin – täytyykin kuvata se!

Junasukat syntyivät nopsasti, ja malli oli kaikella lailla mukava: helppo, mutta ei yksioikoinen, pienessä mittakaavassa vallan mielenkiintoinen. Valkoinen Madelinetoshin sport loppui kesken, ja kärjistä tuli mustat. Huvittavat pienet pukimet, näyttävät jonkin sorkka- tahi kavioeläimen koivilta. 

9 kommenttia:

 1. Ihanat on! Yksiäkään en o tehny, vaikka aina ajattelen tekeväni. Mulle tulee muuten mieleen junasukista aina sukat, joita pidetään vaan junassa. Jos sitten muuallakin vois?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivätköhän nuo muuallekin pääse kuin junaan. :-) Suosittelen kyllä näiden neulomista, passaisivat teidän pojillekin!

   Poista
 2. Hihii, niin pienet, niin chic ja Chanel. Toshistapa tulee kaunista tiuhaa pintaneuletta.

  Tässä muuten vielä yksi käpäläohje, Nalu Mitts: http://www.ravelry.com/patterns/library/nalu-mitts .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhii, sanopa muuta: chic & Chanel meets sorkkaeläin. :-) Toshia oli kyllä ilo kuluttaa näihin(kin), aikas piukeaa tuli, mutta pienihän se on se ihminenkin. Ja huikeat käpälät! Nuo menevät heti tekoon! Kiitos.

   Poista
 3. Täällä sitä neljättä lasta odotetaan ja vieläkin on junasukat tekemättä... Ehkä minäkin nyt, mulla on kuitenkin vielä (toivottavasti) kesään asti aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puikoille vain, Tiina! Näissä ei montaa tuntia mene. Saas nähdä, millaisen värikombon otan seuraaviin. Ja mitkä jämälangat! Näihin saa onneksi uppoamaan pikkuisia pätkiä. :-)

   Poista
  2. Joo, taitaa vaan olla jo melko monet puikot kiinni jossain projektissa... Pitäis tehdä jotain valmiiksi niin sais puikot näillekin :D

   Poista
 4. Kyllä ne vaan on niin hauskat pikkukaviot! Tee viel semmonen pipo, jossa on kivat korvat: setti olis valmis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Ja raidallinen haalari kanssa. Eikös se jokin sukkalanka ollut sellaista eläintarhamaista...? :-)

   Poista