tiistai 26. marraskuuta 2013

Harmaita

Ei niin symmetrinen – siis tarkoituksella – liivi valmistuu tänään. Voisin neuloa sitä vaikka koko ajan, mutta arki hankaloittaa harrastusta, niin pitääkin.

BC Garnin Sarah Tweed on ottanut paikkansa sydämessäni. Teki mieleni valkata liiviin väriä, koska sitäkin olisi ollut saatavilla, mutta päädyin kahteen eri harmaaseen. Seuraavaksi tartun tiilenpunaiseen taikka tummaan munakoisoon. Kullankeltainenkin kelpaisi... Mutta tästä tulee käyttövaate jos jokin: harmaa kun kelpaa kaiken kaveriksi. Ja harmaata tunnun muutenkin halajavan: töissä tikutan tummanharmaata, pitkää ja helppoa villatakkia, sitä, jonka ohje löytyy uudesta Eiran Langat -lehdestä.

Toivon, että saan senkin tällä viikolla valmiiksi, vaikka viikonloppu kuluukin kirjansidontakurssilla. Se onkin sitten ensimmäinen sellainen laatuaan. Aion tehdä muistikirjan käsitöilleni. Kunnianhimoisimmissa aatoksissani kirjoittaisin sinne kaikki muokkaukset, menekit ja muut, mutta totuus on toinen (mikäli jotakin on pääteltävissä nurkissa pyörivistä tyhjistä, mustista Moleskineista...).

6 kommenttia:

 1. Hauska liivi tulossa. Tuli mieleen mummi, joka aina pimeässä neuloi. Oli ne sukat kyllä aina aika samankokoiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuskin maltan odottaa, että pääsen testaamaan tätä: se ei nimittäin valmistunutkaan eilen, koska meikäläisen keskiraskauden pahoinvointi ylsi infernaalisiin mittoihin ja ilta meni nukkuessa. :-)

   Poista
  2. Onnea, onnea, onnea! Toivotaan, että pian helpottaa.

   Poista
 2. Onpa kauniit harmaat yhdessä. Kiva mallineule. Sarah Tweedissä on kaunis pinta. Oma suosikkini on Tussah Tweed (villatweedien ulkopuolelta). Luovuin kiinteistä muistikirjoista, käytän kansioita ja luentopaperia. Tylsää ja toimivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään harmaista kimpassa mutta olen koko päivän miettinyt raidallista villatakkia, johon ymppäisin kaikkia Kerästä löytyviä värejä. Kun vain ehtisi neuloa kaiken, mitä haluaisi. :-)

   Poista