sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Annie Hallin aikana

Ensimmäinen vapaa viikonvaihde kuukausiin ja kuinkas kävikään: heräsin eilen kuumeeseen ja kurkkuun kasvaneeseen kaktukseen. Soitin Lahden Kätevä & Tekevä -messuille, peruin tämänpäiväisen esiintymiseni, vetäisin siippani aivan liian suuret villasukat koipiini ja istuin sohvalle koko päiväksi. Suurimman osan siitä taitoin Eiran Langat -ilmaislehteä, joka ilmestyy parin viikon päästä, mutta sitten oli pakko antaa periksi reppuun piilotetulle Skein-kerälle. Sopivasti Annie Hallin aikana.

Ensikosketus Top Draw Socks -langan kanssa oli kutakuinkin koukuttava, sanoisin... Se on pehmeää, se on kepeää, se liukuu puikoilla tähän jokin ylisana. Täyden kympin lanka, josta teen Kirrukurra-kaulurin ja jota kyllä tilaan jatkossakin Kerään ja reilusti! Taitaa työ valmistua jo tänään, vaikka koetan pitäytyä puikoista iltaan asti. Tehnee hyvää kuumeesta(kin) kipeytyneille hartioille.

2 kommenttia:

  1. Oih, kuinka ihanan näköinen kaulurista tulee! En ehkä enää kovin kauaa pysty vastustamaan noita Skeinejä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy kyllä itsekin myöntää, että se on ihana. Ja se tuntu, aikamoinen! Koetin selittää sitä kotona A:llekin, mutta se ei pystynyt samaistumaan. ;-)

      Poista